Vi varetager alle former for murerarbejde

Vi har pr 1/1-2014 etableret vores egen murerafdeling og ansat en murersvend som varetager alle opgaverne. Dette stiller kunden i den situation at vi kan yde en bedre service til en billigere pris.
Med vores centrale beliggenhed på Sjælland, kan vi hjælpe kunder i hele Sjællands-området. Vi har gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder i både Holbæk, Roskilde, Ringsted og Frederikssund.

Murerafdelingen laver alle opgaver, store som små og i tæt samarbejde med tømrersvendene, hvorved spildtid vil blive minimeret og kunden får det til en billigere pris.

Vi klare alle opgaver lige fra en knækket klinke i badeværelset til at lave tilbygninger og betonarbejde.

En murer du kan regne med

Få løst alle opgaver af en dygtig murermester hos Tømrerfirmaet Michael Andersen ApS. Nej det er ikke så ofte, at man finder sig en murer hos et tømrerfirma, men det betyder ikke, at det ikke vil være den bedste løsning for dig. Hos os får du nemlig både tillid og kvalitet leveret til tiden, som en rigtig murermester skal gøre det.

Siden 2014 har vi haft vores egen murer til at løfte murerarbejde af enhver slags for vores kunder. Erfaringen, vi har erhvervet os i vores egen tømrervirksomhed siden år 2000, har vist, at en murer er god at have med på holdet. Derfor var valget om en murermester i virksomheden lige til højrebenet, og siden har en murermester givet store fordele både for os, men i høj grad også for vores eksisterende og nye kunder, som har manglet en murer.

Murermester sikrer effektivt arbejde

Du får en effektiv murermester uanset om det er en knækket klinke i badeværelset, en helt ny tilbygning eller betonarbejde, der skal udføres. Det bedste ved det hele er, at vores murermester er specialiseret i at arbejde tæt sammen med vores tømrer. Det sikrer dig et effektivt arbejde og et resultat med en yderst kompetent service og konkurrencedygtig pris, når det gælder arbejde udført af både murer og tømrere.

Vores murer og tømrere boltrer sig i en stor værkstedshal i Kirke Hyllinge og kører ud til dig i Roskilde, Ringsted, Holbæk og Frederikssund.
Kontakt os på tlf.: 22 63 78 39 eller e-mail: brug@michael-andersen.dk

Michael4